След Берое – ЦСКА: Осъдиха петима заралии за хулиганство

Старозагорският районен съд наложи глоби на петима футболни фенове

След Берое – ЦСКА: Осъдиха петима заралии за хулиганство

Старозагорският районен съд наложи глоби за хулиганство на петима футболни фенове по време на срещата Берое и ЦСКА, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Припомняме, че след мача един от автобусите, превозващ привържениците на "армейците", е бил нападнат около индустриалната зона на града с камъни и други предмети.

А.В., 25-годишен от Стара Загора е с наложена глоба в размер на 500 лева и забрана за посещение на спортни мероприятия за срок от една година за извършена противообществена проява, като на 17.09.т.г. около 16.00 ч. на кръстовището с кръгово движение на площад "Берое" преди началото на футболната среща между отборите на Берое и ЦСКА, е повредил чужда движима вещ и е участвал в сбиване с фенове на ЦСКА.

Г.С., 26-годишен от Стара Загора е наложена глоба в размер на 500 лева и забрана за посещение на спортни мероприятия за срок от една за извършена противообществена проява, като на 17.09.т.г. около 16.00 часа на кръстовището с кръгово движение на площад "Берое" преди началото на футболната среща между отборите на Берое и ЦСКА, е участвал в сбиване с фенове на ЦСКА.

П.Л., 21-годишен от Стара Загора, наложена му е глоба в размер на 200 лева за извършена противообществена проява, като на 17.09.т.г. около 16.00 часа на кръстовището с кръгово движение на площад "Берое" преди началото на футболната среща между отборите на Берое и ЦСКА, е участвал в сбиване с фенове на ЦСКА.

Д.Т., 18-годишен от Стара Загора, наложена му е глоба в размер на 200 лева за извършена противообществена проява, като на 17.09.т.г. около 16.00 часа на кръстовището с кръгово движение на площад "Берое" преди началото на футболната среща между отборите на Берое и ЦСКА, е отказал да изпълни полицейски разпореждания.

С.Т., 21-годишен от Стара Загора, наложена му е глоба в размер на 200 лева за извършена противообществена проява, като на 17.09.т.г. около 16.00 часа на кръстовището с кръгово движение на площад "Берое" преди началото на футболната среща между отборите на Берое и ЦСКА, е отказал да изпълни полицейски разпореждания.

Лъчезар Танев: Георги Иванов ще се справи

Вижте какво каза мениджърът

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки