Венци Стефанов за мача с Локо (Сф): На 6000 км съм от страната и затова не съм присъствал на мача, омръзна ми от всякакви видове педе*асти (аудио)

Президентът на Славия отрече порно на "Овча купел"

Венци Стефанов за мача с Локо (Сф): На 6000 км съм от страната и затова не съм присъствал на мача, омръзна ми от всякакви видове педе*асти (аудио)
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не е присъствал на мача с Локо (Сф), защото си имал лични проблеми и бил на 6000 километра от България. Малкото столично дерби предизвика доста коментари, че не се е играло. Преди мача на „Овча купел”, завършил 2:1 за „белите”, се появиха слухове, че „железничарите” ще загубят мача, а почти всички букмейкъри извадиха срещата от тиражите си, а някои свалиха „единицата” от 2,2 на 1,25 в минутите преди началото на срещата. По време на самата среща феновете на Локо не спряха да скандират „Горчиво”. Шефовете на двата клуба – Венци Стефанов и Николай Гигов – пък изненадващо не присъстваха на стадион „Славия”.  
 
„Аз си имам лични проблеми и личен живот. Не съм се родил на стадиона и не съм длъжен да бъда вечно на стадиона”, обясни отсъствието си Венци Стефанов. „А кой какво говори, си е за негова сметка. Какво се е играло и какво не се е играло… Омръзна ми да слушам псевдоспециалисти, псевдожурналисти и всякакви видове педе*асти. Честна дума ти казвам. Вече ми омръзна, омръзна ми, не искам да се занимавам повече с глупости, не ме занимавайте. Разберете, който твърди тези неща, е болен мозък.”
 
„На 6000 километра съм от страната и затова не съм присъствал на мача. А Локомотив какво са правили, аз не мога да знам. Те си имат ръководство, най-добре е да се обърнете към ръководството на Локомотив. Защо се обръщате към мен? Ако Славия е спряла да играе, нещо да ме питате. Ама защо Локомотив е спрял да играе, смятам, че е глупаво мен да ме питате”, добави той пред Novsport.com.
 
Относно поведението на букмейкърите Стефанов коментира: „Преди 20 години за последен път съм пуснал тото и не ме интересуват нито букмейкърите, нито тия, които играят тото. Аз съм върл противник на всякакви такива тотаджийски истории, така че не ме касае всичкото това нещо. Не искам да се занимавам и пак казвам – за мен това са пълни простотии и не подлежат на какъвто и да е коментар. Ако знаех, че това ще бъде темата на разговор, сигурно нямаше да говоря.”
 
Благодетелят на Славия разкритикува остро феновете на тима, които напуснаха стадиона в 11-ата минута на мача.
 

„Изобщо не ме интересуват. Аз хиляди пъти съм казвал – тези фенове, които по този начин подкрепят отбора, за мен не са нищо друго, освен една банда глупаци. А истинските привърженици на Славия никога нямат подобно поведение. Първо защото навсякъде по света, когато побеждават и когато губят, привържениците са на стадиона и ги аплодират и желаят техният отбор да върви напред. А пък някаква тълпа от олигофренчета, които са напуснали стадиона, най-добре изобщо да не ги пускам да идват на стадиона. Да си седят в тях, сигурно ще бъде по-добре, отколкото да идват само да тровят атмосферата”, посъветва Стефанов белите ултраси.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки