Домусчиев наби канчетата в Разград

Инспектира как върви работата при Ераносян

Домусчиев наби канчетата в Разград

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев за първи път от началото на сезона се появи в Разград, за да види лично как вървят нещата в клуба, научи „7 дни спорт“. Вчера следобед босът на шампионите пристигна в Разград и остана до тренировката на първия отбор.

Домусчиев се срещна с шефовете, цялата администрация и футболистите. Собственикът на разградчани е провел и дълъг разговор с Едуард Ераносян, който обаче е бил на 4 очи. Новият треньор е разговарял абсолютно насаме с Домусчиев, като е държал да няма никой друг в стаята в този момент. Освен това бизнесменът е провел индивидуални разговори и с част от футболистите, като е имал време да се запознае лично и с това как върви разширението на тренировъчната база.

Както е известно, шампионите правят още няколко терена, с отделна административна сграда, съблекални и възстановителен център, които ще са за ползване само от школата в Разград.

Вчерашната визита на Кирил Домусчиев в Разград не е била никак случайна, след като цяло лято той почти не се беше срещал със своите подопечни. По традиция босът на шампионите прекарва повече от месец на френската Ривиера, като разпуска в курорта Сен Тропе и от там движи клубните дела и различните си бизнес начинания. Той беше за кратко в Австрия по време на подготвителния лагер и изгледа две от контролите в алпийската страна. След това обаче Домусчиев почти не се беше виждал с треньорите и играчите, като присъства единствено на първия мач с „Милсами“, загубен срамно с 0:1 вкъщи.

Вчера собственикът на клуба е държал да стресне всички служители, футболисти и треньорите. Домусчиев е заявил, че не е доволен от показаното от отбора до този момент. Освен това известният с перфекционизма и педантичността си бизнесмен, е държал да няма никакви издънки във функционирането на всички нива в клуба, не само тези, които се занимават с футболната част.

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки