Славия прати Георги Христов в Израел

Метъла ще играе под наем в Ашдод до края на сезона

Славия прати Георги Христов в Израел
Нападателят на Славия Георги Христов премина в израелския Ашдод, на­учи "7 дни спорт". 26-годишният футболист ще бъде преотстъпен при израелците до края на се­зона. В контракта между двата клуба има още и опция за окончателното му закупуване. Ашдод ще може да се възползва от тази възможност още през зимата, ако предста­вянето на Христов е задо­волително.
 
Така босът на Славия Венци Стефанов е на път да осъществи поредната си продажба на футболист в чужбина. Освен него през лятото и друг играч на белите премина в клуб от чуж­бина. Защитникът Виктор Генев е под наем в Криля Советов до зимата.
 
Христов премина в Славия през миналия сезон, като до момента има 4 гола за белите. Гол­майсторът на "А" група от сезон 2007/08 е в Из­раел от сряда, преминал е успешно медицински­те изследвания и вече е парафирал личния си договор. Очаква се той да направи официалния си дебют за новия си тим още този уикенд при гос­туването на Бней Иехуда в Тел Авив.
 

Доскоро в израелския клуб игра и друг български напада­тел - националът Дими­тър Макриев. В момента Ашдод заема 11-то място в първенството след 5 изиграни кръга. Ашдод е вторият чуждестра­нен клуб, в който играе Христов. През проле­тта на 2010 г. Георги се подвизаваше във Висла Краков като преотстъпен от Левски. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки