„Дема“ и „ОК Спорт“ на финал на държавното отборно за девойки

Юношите са на по-ранен етап

„Дема“ и „ОК Спорт“ на финал на държавното отборно за девойки

Отборите на „Дема“ и „ОК Спорт“ достигнаха до финала на Държавното отборно първенство за девойки до 16 години, което се провежда в Плевен.

Проливният дъжд, излял се вчера над града, постави сериозно предизвикателство пред домакините от ТК „Плевен 90“. Добрата организация и сериозния труд, които положиха те дадоха резултат и в крайна сметка днес сутринта кортовете бяха в отлично състояние. 2 тона шамот бяха използвани, за да може тенисистите да имат достатъчно добри условия за игра.

След като всички тези неволи останаха в миналото фокусът на всички се премести върху случващото се на кортовете, където в полуфинални мачове при девойките един срещу друг се изправиха „Дема“ срещу „Троян“ и „ОК Спорт“ – „Левски“. „Дема“ и „ОК спорт“ спечелиха с по 2:1 успеха и утре ще играят в спор за титлата.

Юношите са на по-ранен етап, като днес станаха ясни първите два отбора, класирали се за полуфиналите. Това са пловдивските Локомотив и Локо98, които са водачи в различните части на схемата. Техните съперници ще станат ясни утре в последните два четвърфинала. Първият противопоставя „Супер Спорт“ Варна – „НСА“ и „Дема“ – „Бачиново“ Благоевград.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки