Радуканов: Срещу ЦСКА всички играят с по 10 или 11 човека в защита (видео)

"За нас е истинска чест, че Светльо Петров бе включен в щаба на националния отбор"

Радуканов: Срещу ЦСКА всички играят с по 10 или 11 човека в защита (видео)

Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов сподели очакванията си за предстоящата в понеделник среща с Видима-Раковски от седмия кръг на българската „А” футболна група, съобщи репортер на Novsport.com.

Младият специалист заяви, че възпитаниците му са свикнали да играят срещу откровено дефанзивно настроени отбори и няма да подценят двубоя на „Българска армия”, а ще излязат концентрирани и настроени за седма поредна победа.

След шест мача и също толкова победи – сега излизаме, за да постигнем седми пореден успех.

Няма да има подценяване, защото ние сме професионалисти и винаги трябва да си вършим работата, без значение дали мачът е в събота, неделя или понеделник.

Миналата година загубихме 6 точки от Калиакра и Видима, сега вече победихме първия тим и се надявам да сторим същото и с втория.

По принцип не ме интересува как се готвят във Видима за срещата в понеделник, тъй като единственото важно нещо е нашето представяне да бъде на ниво.

Те спечелиха първия си мач в предишния кръг и имат различни цели от нашите. Не знам дали гостите ще излязат само, за да се бранят, но повечето отбори играят с 10 или 11 човека в защита срещу ЦСКА.

Така е трудно да се покаже някаква фантазия или да се получи красив мач”, коментира Радуканов, след което бе попитан дали има проблеми с контузени футболисти:

Единствено Витанов има проблеми, тъй като е на инжекции и 4 дни няма да тренира с отбора, като и Станко Йовчев не е напълно готов за двубоя.

Не знам дали ще намеря място за петима човека в нападение, но ще мисля преди срещата затова кои точно състезатели ще започнат двубоя.

Ясно е, че разполагаме всички в групата могат да попаднат в стартовия отбор”, допълни още БГ Моуриньо, а после коментира и назначението на помощника му Светльо Петров в треньорския щаб на новия национален селекционер Михаил Мадански.

„Щом г-н Мадански е преценил, че трябва да вземе Светльо Петров в националния отбор, значи аз мога само да бъда щастлив и горд от този факт, защото той показва начина, че треньорското ръководство на ЦСКА работи в правилна посока.

За нас е истинска чест, че Светльо бе повикан в представителния тим, тъй като това е най-високото стъпало за един професионалист.”

Очаквайте видео с цялото изказване на Милен Радуканов!

Вальо Илиев: Равностоен мач и ценен опит за младите

„Резултатът е закономерен“, заяви треньорът на ЦСКА 1948

Киров: Закономерно равенство, разликата остава само точка

„Получи се равностоен двубой“, заяви треньорът на Арда

Ас на Ботев: Не знам дали оставам

Вижте подробности

Във Франция: Юношите на ЦСКА с успехи над Монако и Лил

На силен международен турнир

Потвърдено: Солени глоби за ЦСКА, Локо Пд и Левски

Вижте всички решения на Дисципа

ЦСКА се готви без двама за последните си 2 мача

"Червените" отбелязаха рождения ден на Борис Станков

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Георги Иванов инициира важна среща за футболната инфраструктура

Президентът на БФС търси решение на фундаментален казус

Лудогорец зове за купон: Да вдигнем заедно 13-ата

В Разград обявиха програмата по празненствата

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки