Висла Краков гледа Делев и Бандата

Поляците платиха главния си скаут Едуард Клеиндинст на мача с Видима

Висла Краков гледа Делев и Бандата

Главният скаут на Висла Краков Едуард Клеин-динст наблюдава снощи на живо срещата между ЦСКА и Видима-Раковски. Още час преди мача той бе на стадиона и се видя в новия ресторант на "Армията" с единия от собствениците на червените Иво Иванов, главния мениджър Дуци Симонович и мениджъра на Спас Делев Николай Жейнов. По това време там бе и репортер на "Тема Спорт".

 

Човекът на полския шампион е пристигнал в София за преговори с ЦСКА относно евентуални трансфери на Спас Делев и Иван Бандаловски. Той изгледа мача от ВИП ложата на стадиона, а след края на двубоя проведе нови разговори с ръководството на червените.

 

Интересът на Висла към Делев датира от няколко месеца, като поляците дори отправиха официална оферта за него. ЦСКА обаче не се съгласи с финансовите условия и до сделка не се стигна. Въпреки първоначалния провал шефовете на Висла все още не са загубили надежда, че могат да привлекат бързака от село Ключ в редиците си през зимата.

 

Случаят с Иван Бандалов-ски пък е съвсем различен. Скаутите на Висла, които няколко пъти бяха в София, за да гледат съотборника му Делев, са останали впечатлени от качествата на бранителя. В момента полският клуб разполага с шестима защитници, като Майкъл Ламей е единственият десен бек в състава. Това е накарало ръководството на клуба да потърси евентуален негов заместник и са се спрели на Бандата. Те дори са наблюдавали изявите на Бандаловски в мача с Англия, в който той игра на непривичния за него пост на дясното крило.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки