Левски набеляза Писаров

Ръководството на Левски има желание да привлече крилото на Локомотив Сф Искрен Писаров. Според за­познати нисичкият футбо­лист попада в плановете на сините за зимна селекция

Левски набеляза Писаров
Ръководството на Левски има желание да привлече крилото на Локомотив Сф Искрен Писаров. Според за­познати нисичкият футбо­лист попада в плановете на сините за зимна селекция. 25-годишният юноша на Янтра Габрово се слави като бърз, остър играч с добро центри­ране. На „Герена" в момента сериозно се оглеждат за кри­ла, тъй като не са доволни от изпълнителите, с които раз­полагат. Както е известно, Тони Калво продължава да ра­зочарова, а Даниел Младенов също не покрива стандарти­те за Левски. Единствено Си­меон Райков показва каче­ства, но липсата на втори такъв футболист създава се­риозни грижи на отбора.

Ръководството на сините се надява да привлече Писаров без трансферна сума. „Тема Спорт" вече написа за финан­совото положение в Локомо­тив Сф, което не е никак при­ятно. Именно затова някои от футболистите на Диян Петков обмислят да се разде­лят с клуба през зимата с или без разрешение на ръко­водството. На „Герена" се на­дяват Писаров да разтрогне договора си с железничарите, за да могат да го вземат ка­то свободен агент. Засега обаче няма никаква гаранция, че това ще се случи.

Крилото на Локомотив Сф е един от набелязаните фут­болисти за зимната селекция на Левски. Тодор Батков се е насочил към български играчи, тъй като не може да си по­зволи да плаща високи запла­ти на чужденци. Още повече, че те не доказват с играта си, че заслужават да са в клуб като Левски.

Шефът на Спартак Варна: Ще подпишем с най-добрия треньор

„Имахме три-четири варианта", заяви Павлин Николов

Лудогорец завоюва и трите Елитни шампионата

Отлично представяне на младите таланти на разградчани

Вратар си тръгна от Етър

Отбори от елита с интерес към Мартин Величков

Стойчо Младенов: Очаквам добри резултати от националния отбор

"Представянето при Илиан Илиев е възходящо", смята легендата на ЦСКА

Томаш се разбра със Спартак (Вн)?

На "Коритото" продължават да пазят в тайна новия треньор

Пълен успех за Лудогорец в Елитните групи

Тимът до 15 години спечели първенството

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Дюлгеров поема към Шотландия?

Националът вече е свободен агент

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки