Федерацията по мотоциклетизъм чака пари от Бойко

Проблемите на федерацията по мотоциклетизъм се увеличават

Федерацията по мотоциклетизъм чака пари от Бойко

Преди Гран При България по мотокрос в Самоков президентът на Българска федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов обърна за пореден път внимание върху сериозния проблем с плащането на такси и лицензи , които трябва да бъдат внесени, за да може страната ни да приема елита на световния мотокрос и отново да бъдем водеща сила  в организирането на международни шампионати.

„Крайно време е държавата в лицето на премиера Бойко Борисов да си изпълни ангажимента и да преведем оставащата сума от последните четири години за  такси и лицензи в размер на 1 275 000 евро. Ако това не се случи нещата приключват за нас като федерация и ще работим до края на тази година.Абсолютно сериозно го казвам! 

"Разплатим ли се, България получава безплатна реклама по време на всички състезания от Световния шампионат по мотокрос на стойност 21 милиона евро, както и домакинство на кръг от Световното първенство през 2016 година, което ще донесе само престиж за спорта и страната ни. Ние от спонсори осигурихме 1 милион евро, които вече са преведени за покриване на задълженията ”, заяви на среща с медиите шефа на родната централа Богдан Николов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки