Батков не изключва продажба на Левски

Адвокатът фиксира обаче за бъдещето евентуална раздяла с акции

Батков не изключва продажба на Левски
Собственикът на Лев­ски Тодор Батков за първи път напоследък не изключи клубът да бъде продаден, но изрично подчерта, че става въпрос за бъдещето. По принцип адвокатът ди­ректно отхвърля вариант за раздяла с акциите.

На въпрос възможна ли е евентуална продажба в близко време, Батков сега обаче отвърна: „Не, на този етап - не, а и клубът не е достатъчно стабилен в мо­мента. В бъдеще обаче след стабилизирането на клуба може да се помисли по въпроса."
 
Иначе човекът, налял де­сетки милиони левове в Левски, си остава отворен за съдружие в издръжката на „сините" и подялба на ак­ции - това винаги го е твърдял. Но никой засега не се осмелява да се наеме с бремето.
 
Преведени от езика на дипломацията, думите на Батков може и да се тълку­ват като покана за оферти. Адвокатът вече призна ло­гичните за кризата финан­сови проблеми, но на „Гере­на” цари стабилност, за­плати и премии са издъл­жени до стотинка.
 

Успоредно задължителните след една-две загуби слухове „Батков продава!" пак си властват, а най-удар­ният предвижда сделка до месец. Думите на адвоката обаче опровергават неофициал­ните твърдения. Логиката в българския футбол сочи - при продаж­ба цената на клуба ще е от калибъра на 15 милиона евро. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки