бТВ: Радуканов е уволнен; Милен, Светльо и Пената пред Novsport.com: Това не е истина

Пресаташето на ЦСКА също опроверга информациите, Радуканов води днешната тренировка, видя наш репортер

бТВ: Радуканов е уволнен; Милен, Светльо и Пената пред Novsport.com: Това не е истина

Милен Радуканов е освободен от поста си като старши треньор на ЦСКА. Това съобщи бТВ днес, позовавайки се на „два независими източника”.

Ръководството на „червените” изненада всички с решението си да смени треньорския екип Милен Радуканов/Светослав Петров и да назначи за наставник на тима Драголюб Симонович, като рокадата ще стане до дни, съобщи медията в своята обедна спортна емисия.

Novsport.com веднага потърси развитие по темата и се свърза с четирима представители на ЦСКА, между които и треньорския щаб в лицето на Милен Радуканов и Светослав Петров.

Двамата опровергаха информациите пред нашата медия с усмивка, а почетният президент на клуба Димитър Пенев стори същото.

За подобен ход отстрана на ръководството отрече и директорът на връзки с обществеността на „червения клуб” Иван Ченчев.

„Това не е истина, ние тук нямаме такава информация”, сподели пресаташето на „армейците” от стадион „Българска армия”.

Междувременно Novsport.com изпрати репортер в Борисовата градина, който видя, че днешното занимание се води от дуета Милен Радуканов/Светослав Петров.

Играчите приключиха заниманието в 12:15 часа, а в 12:40 започнаха да напускат "Българска армия" в добро и ведро настроение, противно на информациите за катаклизми в клуба.

До момента шефовете на клуба – Иво Иванов и Димитър Борисов, не отговарят на многократните ни опити да се свържем с тях за коментар.

Впоследствие ръководството на ЦСКА излезе и с официално опровержение на информацията, която може да видите ТУК!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки