Тевес няма да се извинява на Манчини

Отказах да загрявам, не да играя, оправда се аржентинският нападател

Тевес няма да се извинява на Манчини
Карлос Тевес твърди, че няма за какво да се извинява на мениджъра си Роберто Мачини и вярва, че съотборниците му ще го подкрепят в словесния двубой с италианеца.
 
Манчини обяви, че Тевес никога повече няма да играе за Манчестър Сити. Треньорът обвини аржентинския нападател, че е отказал да влезе като резерва срещу Байерн Мюнхен в мача от Шампионската лига на „Алианц Арена”.
 
Карлито обаче твърди, че не е отказвал да играе срещу баварския колос. Според голаджията отказът е бил да стане да загрява, а не да влезе в игра. Той смята, че другите футболисти, които бяха до него на пейката в Мюнхен ще потвърдят неговата версия по случая.
 
Резерви за „гражданите” бяха Джеймс Милнър, Един Джеко, Александър Коларов и Пабло Сабалета. 27-годишният Тевес бе отстранен от тима за 2 седмици. През това време от Сити ще разследват инцидента.
 
На днешната си пресконференция преди двубоя от Висшата лига с Блекбърн Манчини открито отказа да говори за Тевес. Бившият треньор на Интер призна, че това е най-трудната му седмица в цялата му кариера досега:
 
„Не, не, не ме питайте за Тевес! Защо ми е трудно ли? Някои ситуации се случват във футбола и професията. Важното е, че миналото е минало. Не се оплаквам от нищо. Загубихме от Байерн, това е. Нормално е един играч да е недоволен, че напуска терена във важен мач или че остава на пейката.”.
 

В същото време може би най-големият конкурент на Манчини в Премиършип го подкрепи и изрази солидарност с него. Сър Алекс Фъргюсън похвали характера на италианеца с думите: „Роберто показа силен характер и воля. Няма нищо по-важно в един клуб от мениджъра”, застана шотландецът зад колегата си. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки