Матушев за мача с Левски: Смятам, че можем да излезем крайни победители

"Трудностите и малшансът от началото на сезона ни сплотяват още повече като колектив”, посочи специалистът преди визитата на "Герена"

Матушев за мача с Левски: Смятам, че можем да излезем крайни победители

Пирин има страхотен колектив и футболисти, които са способни да вземат точки от предстоящото гостуване на отбора в София, заяви старши треньора на "орлетата" Неделчо Матушев относно двубоя срещу Левски на "Герена” в неделя.

”Трудностите и малшансът от началото на сезона ни сплотяват още повече като колектив. Мисля, че идва времето в което ще почнем да побеждавам. Смятам, че можем да излезем крайни победители от предстоящия мач и работим в тази насока. С повече хъс и себераздаване това може да стане”, заяви специалистът.

За съжаление от състава трайно отпада полузащитникът Еденилсон Бергонски, на когото предстои операция, както и Башлиев, който още се възстановява. Останалите състезатели са на линия, с малки изключени от оплакващи се, които до мача в неделя се очаква да се в кондиция.

От клуба заявиха, че плануваната контрола през следващата седмица в Гърция пропада, след като съперникът от Трикала е в процес на смяна на собственост и отказва този ангажимент. Вместо това, Пирин ще срещне съименниците си от Разлог на 04.09 от 17:00, като следващата седмица ще стане ясен и теренът, на който ще се проведе контролата, някъде в района на Банско.

Феновете на Пирин също ще пътуват за мача в София, като един автобус потегля в 17:00 в неделя от паркинга пред хотел „Ален Мак”, а цената на екскурзията е 5 лв.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки