Рома с втора поредна победа в Серия А (видео)

„Римските вълци” се наложиха с 3:1 над Аталанта

Рома с втора поредна победа в Серия А (видео)

Рома постепенно навлиза в правилния път в Серия А. „Римските вълци” записаха втора поредна победа в първенството и първа пред собствена публика за новия сезон. Тимът, воден от Луис Енрике се наложи с убедителното 3:1 над Аталанта в двубой от шестия кръг на шампионата.

 

С този успех римляните вече заемат третото място във временното класиране, а Аталанта се смъкна до 15-ата позиция. Първенец продължава да е Юве. Утре „старата госпожа” приема Милан в едно от дербитата на кръга.

 

Голмайстори за домакините бяха Боян Къркич, Освалдо и Симплисио. Денис отбеляза почетното попадение за гостите.

 

Възпитаниците на Енрике изиграха силен мач, владееха топката и заслужено се поздравиха с трите точки. В 20-ата минута бившия нападател на Барселона откри резултата и внесе спокойствие в редиците на своите. Малко по-късно Освалдо, който не спира да бележи от началото на сезона, добави нов гол в актива си и узакони напълно превъзходството на Рома.

 

Второто полувреме започна ударно за Аталанта и тимът върна един гол няколко минутки след подновяването на играта. Преднината отново стана крехка за римляните , но Симплисио вкара трети гол в 81-ата минута и сложи точка на спора в този мач. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки