Фърги: Само ние искахме победата

Дадох шанс на вратаря Линдегаард, защото няма да играе мач следващите 2 седмици

Фърги: Само ние искахме победата
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обяви след победата с 2:0 над Норич днес, че неговият отбор е бил единственият, който е търсил победата в мача.

Голове на Андерсон с глава и Дани Уелбек в края подпечатаха рекордната 19-та поредна победа в Премиършип за „червените дяволи”. Резултатът обаче можеше да е съвсем различен, ако „канарчетата” се бяха възползвали от своите шансове за гол, при които имаха и нещастието да ударят греда.

„Ние се справихме по-добре. Заслужавахме да победим, защото бяхме отборът, който искаше да вземе трите точки. Играхме в нашия стил и знаем, че никога не се предаваме.”, заяви шотландецът за Sky Sports News.

Той обаче не пропусна да поздрави съперника. Според него новакът във Висшата лига е създал сериозни проблеми на шампиона: „Изграждахме прекалено бавно атаките си. Променихме малко нещата през второто полувреме. Преместихме Нани на левия фланг и Жи-Сунг Парк на десния. Казах на Валенсия да се включва напред. Доминирахме, но когато имаш превес играеш по-слабо в защита. Всяка тяхна контраатака беше опасна, отиграваха добре и дългите пасове към Морисън. Те удариха и греда, преди това имаха чудесен шанс да поведат.”, коментира Фъргюсън.

Треньорът сподели защо двама от важните играчи на тима липсваха срещу Норич: „Ашли Йънг получи удар в глезена и не искахме да рискуваме. Имаме много трудна програма занапред. Имаме Гигс, имаме Парк, Валенсия, Нани, имаме много възможности по крилата. Йънг трябва да е здрав за мача на Англия, но ще видим. Давид Де Хеа ще играе 2 мача Испания, а Андерс Линдегаард няма да играе през тези 2 седмици. Така че това бе добър момент да му дам шанс”, заяви сър Алекс.
В Швейцария: Сион и Георги Русев ще играят в елита

След класика в последния кръг, българинът влезе след почивката

Онана: Трябва да вземем ФА Къп заради феновете

„Манчестър Юнайтед ще направи всичко, за да спечели финала“

Официално: Модрич ще играе на Евро 2024

Вижте състава на Хърватия за форума

Де Дзерби разкри какво предстои след раздялата с Брайтън

Италианецът иска отново във Висшата лига

Селекционерът на Румъния обяви състава за България

Двубоят е на 4 юни

Национал на България герой в Шотландия

Димитър Митов спаси Сейнт Джонстън от изпадане

Девети отбор от Серия А в Европа?

Фиорентина и Аталанта решават сериозен ребус

Десподов след титлата: Не съм виждал такава подкрепа

Националът завърши сезона с 13 гола и 13 асистенции

Почетино хвали Челси след сезона

„Толкова съм доволен и горд от играчите“, обяви аржентинецът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки