Сьорд Арш сменя Цветков в атака

Марчо Дафчев се завръща в титулярния състав на Локо Сф

Сьорд Арш сменя Цветков в атака

Левски ще се хвърли в атака още от първите секунди срещу Локомотив София с цел да отбележи ранен гол, с който да си улесни срещата. Очаква се Георги Иванов да направи само една промяна в състава, загубил от Лудогорец миналата седмица. На мястото на Иван Цветков на върха на атаката ще започне Сьорд Арш. Гонзо ще разчита холандецът да реализира центриранията в наказателното поле на железничарите. За осъществяването на такива отговори ще бъдат Симеон Райков и Тони Калво.

 

Пред Георги Иванов остава и възможността да разчита на Тодор Христов по дясното крило. Шансът това да се случи не е голям, но дошлият от Берое играч може да влезе като резерва при лошо развитие на двубоя. Зад нападателя очаквано ще започне Тасевски, а пред защитата ще бъдат Христо Йовов и Владимир Гаджев. Четворката в отбрана отново ще бъде изградена от Мулдер, Грийн, Милиев и Старокин.

 

Треньорът  на  Локо  Сф Диян Петков най-вероятно ще разчита на дълбока преса, за да постигне успех. Както се видя в Разград, сините са доста колебливи при изнасянето на топката, когато са поставени под напрежение, физическите способности на Локо Сф едва ли са толкова сериозни, че да постигнат ефекта, който Лудогорец имаше. Все пак 1-2 отнети топки в средата на терена могат да създадат сериозни опасности пред Пламен Илиев. Очаква се само една промяна в състава, който игра срещу Черно море.

 

Марчо Дафчев, който бе контузен и влезе на почивката срещу моряците, ще бъде титуляр на „Герена". В защита няма изненади - там ще бъдат Добрев, Лахчев, Дяков и Атанасов. Коста Янев и Румен Горанов ще имат задачата да рушат играта на Левски, а Дафчев, Романов и Писаров ще трябва да градят атаките. На върха на нападението ще бъде Преслав Йорданов. Железничарите ще разчитат да удържат първоначалния натиск на домакините, а в течение на срещата да изнесат играта в центъра на терена. Романов и Писаров ще бъдат нагърбени с отговорността да използват слабостите на Левски по бековете и да създават опасности пред Пламен Илиев.

Левски иска халф на ЦСКА 1948

Вижте кой е той

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки