Венци Стефанов: Славия загуби две точки, а не спечели една в Разград

„Никой не спазва истинското правило за българския футболист до 21 години”

Венци Стефанов: Славия загуби две точки, а не спечели една в Разград
„Антон Карачанаков е добър футболист, просто дълго време не беше играл. За него не е проблем да вкара от фаул. Надявам се с всеки изминал мач да става все по-добър.”

Това каза президентът на Славия Венци Стефанов по повод равенството на „белите” с Лудогорец в Разград. „Белите” изравниха следп попадение от пряк-свободен удар на Карачанаков, а босът им изрази съжаление, че столичани не са взели пълния комплект точки.

„ Славия загуби две точки, а не спечели една", категоричен бе той, цитиран от „Тема спорт”. Стефанов за пореден път възнегодува срещу факта, че някои отбори, включително и Лудогорец, още на полувремето сменят българския играч до 21 г., който започва като титуляр. В случая Александър Василев. На няколко пъти членът на Изпълкома категорично заяви, че въпросният футболист трябва да остане на терена през всички 90 минути, както е било гласувано от колегите му преди шампионата.

"Никой не спазва истинското правило за българския футболист до 21 години. Ще изискам да има санкции за това. Не може едни да го спазват, а други непрекъснато да го нарушават. Това са два клуба - Берое и Лудогорец", категоричен бе босьт на белите.

"Ще видим докъде ще стигнем. Времето ще покаже дали сме на прав път, мисля, че е така. Вижда се, че истината е в младите футболисти. Силно се надявам, че след двете поредни равенства с Литекс и Лудогорец в следващия кръг срещу Левски, след паузата, ще спечелим. Вярвам, че и момчетата го желаят", добави президентът на Славия.

"На 99 процента селекцията свърши. Не мисля, че има някакъв голям шанс да продадем Манзоро в оставащите дни до края на трансферния прозорец (б.а. - 1 септември)", завърши Венци Стефанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки