Родната преса пълна със сензации днес

Батков продава Левски, Мъри Стоилов чака сделката, ще връщат Наско Сираков, който пък бил в основата на кампанията срещу Радуканов. Това са само част от сензациите днес

Родната преса пълна със сензации днес
Родната спортна преса направо преля със сензационни материали днес. Novsport.com предлага на своите читатели само част от слуховете:
 
„Меридиан Мач”: Наско Сираков кадрува в ЦСКА
 
Един от най-мразените хора на „Българска армия" - Наско Сираков, кадрува в ЦСКА, научи „Меридиан Мач”. Преди няколко дни бившият шеф в Левски е бил засечен в столичен ресторант на една маса с Димитър Борисов. Компанията им споделял главният мениджър на „армейците" Драголюб Симонович. Случайно или не, след тази среща тръгна слухът, че Милен Радуканов
ще бъде уволнен.

 
Вчера Димитър Борисов и Иво Иванов привикаха Радуканов в офиса на „Титан" и му гарантираха, че няма
да го сменят независимо от резултатите в мачовете до края на есенния дял.
 
Разработка на материала може да прочетете ТУК и ТУК
 
 
„Тема Спорт”: Батков продава Левски
 
Тодор Батков е в реални преговори за продажба на Левски. Това се говори в най-висшите етажи на футболното общество у нас през последните дни. Според източници, заслужаващи доверие, босът на сините уточнява детайли с купувача, който е млад български бизнесмен, близък е до правителството и оглавява силова спортна федерация.
 
Очаква се сделката да бъде финализирана най-късно през зимната пауза на първенството. От обкръжението на Батков заявиха, че той вече е съобщил намерението си на Майкъл Чорни, от когото придоби акциите на Левски безплатно преди години. Твърди се, че без подписа на евреина сделка с клуба не може да има, тъй като адвокатът може да управлява книжата, но не и да ги джиросва.
 
В момента бизнесът на Батков бил в изключително лошо финансово здраве и той бил готов на крайната мярка.
 
Собственикът не виждал изход, а провалът на Георги Иванов означавал край на изгледите за свежи парични потоци във футболния клуб.

 
Заради безпаричието и своенравния характер на Гонзо всички оферирани треньори в последната година отказаха предложенията от „Герена”.
 
С оглед на голямата вероятност за рокада на върха в клуба Станимир Стоилов не бърза да поема към Ловеч, откъдето Любо Пенев е готов всеки момент да тръгне към поста национален селекционер.
 
Ясно е, че при нов собственик на Левски Георги Иванов няма да е на „Герена", а ще се провокира завръщане на Наско Сираков.
 
 
„7 дни спорт”: Махат Радуканов при първата издънка
 
Милен Радуканов остава начело на ЦСКА, но не е ясно докога. Шефовете на червените все още не са се отказали от идеята за треньорска смяна. „Титан" чака първата издънка на Радуканов, за да му бие шута, твърдят запознати на Армията.
 
По всичко личи, че в ЦСКА се опитват да замажат последните скандали, но напрежението в клуба не стихва. Собствениците са на нож с Радуканов, като от месец насам си говорят само ако се наложи. Претекстът на „Титан е неубедителната игра на отбора, въпреки че в първенството червените нямат грешка от началото на сезона.
 
Димитър Борисов и Иво Иванов дори са готови с вариант за треньор по линия на фамилията Бекали. Става дума за италианеца Маурицио Тромбета, който през 2008-а водеше румънския Клуж в Шампионската лига.
 

Заради проблемите с ръководството Радуканов пък изпусна съблекалнята. Играчите отново са се разделили на групички, както беше при Павел Дочев и Гьоре Иовановски. Голяма партия са бразилците Платини, Мораеш и Адемар. Делев, Коста Стоянов и Павел Виданов също се поддържат много. Румънецът Янис Зику също си има свои дружки в тима и много не говори с останалите. За едно нещо обаче са заедно - Радуканов да остане треньор на ЦСКА. 

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки