"Червените": Не искаме никой от Лудогорец

От "Армията" отхвърлиха твърденията, че ще опитат да си върнат Мишо Александров

"Червените": Не искаме никой от Лудогорец

От ЦСКА вчера опровергаха информациите, които се появиха ден по-рано, че проявяват интерес към бившия си футболист Михаил Александров. Юношата на червените, който доскоро носеше екипа на немския шампион Борусия Дортмунд, през този сезон прави фурор с фланелката на Лудогорец и логично стигна до националния отбор. През есента на миналата година той игра за Академик Сф, а никой от ЦСКА тогава не се сети за него и така се стигна до преминаването му в тима от Разград, който по това време бе убедителен лидер в Източната Б група.

 

"Писанията, че има вероятност Александров да се върне при нас, категорично не отговарят на истината. Неговото привличане не е било дискутирано по никакъв повод. ЦСКА няма интерес към нито един футболист на Лудогорец", заявиха за "Тема Спорт" от управата на червените.

 

Доста спорен е обаче въпросът дали армейците въобше могат да си позволят да привлекат някой от основните футболисти на разградчани в момента.

 

Както е известно, този клуб е един от малкото в А група, който не изпитва никакви финансови проблеми и не само че дава най-високите заплати, но и го прави редовно. Нещо повече - няколко играчи, които бяха в плановете за селекция и на ЦСКА, и на Левски, в крайна сметка избраха скромния като история отбор от Разград. Това означава, че новакът в елита предлага в пъти подобри условия от сини и червени. Така че на този етап изглежда много по-вероятно Лудогорец да отмъкне някой от водещите футболисти на армейците, отколкото обратното.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки