ЦСКА вади звездите си на сергията

Мораес, Делев и Бандаловски най-апетитни

ЦСКА вади звездите си на сергията

Ръководството на ЦСКА готви разпродажба на някои от звездите си през зимата. Собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов с удоволствие ще приемат всякакви оферти за футболистите си, тъй като на този етап това е единствената възможност да се закърпи бюджетът до края на сезона,пише "7 дни спорт". Разходите на червените надхвърлят многократно предвидените средства за заплати и други харчове около издръжката на ЦСКА.

 

Най-сериозен интерес има към Жуниор Мораеш, Спас Делев и наскоро подновилия договора си с клуба Иван Бандаловски. Бразилският голаджия отдавна е желан от Стяуа Букурещ, но не само румънците имат интерес към него. Мениджъри пък ще наблюдават изявите на Бандата и Делев за националния отбор.

 

Завишените цени на играчите, които бяха поставени от Иванов и Борисов, със сигурност ще претърпят значително намаляване. Очаква се първата реална оферта за футболист на червените през зимата да бъде приета. Мишел Платини и Янис Зику също са едни от кандидатите за трансфер, но вероятността да бъдат продадени е значително по-малка.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки