Здравков: Не можем да отидем и да се чудим с колко ще паднем

Българският национален отбор по футбол до 21 години отпътува днес за Румъния

Здравков: Не можем да отидем и да се чудим с колко ще паднем
Българският национален отбор по футбол до 21 години отпътува днес за Румъния. Момчетата на наставника Антони Здравков ще играят утре от 19:45 ч евроквалификация с тима на северната ни съседка. Преди мача футболистите направиха четиридневен тренировъчен лагер в Русе.
 

Според Здравков срещата ще бъде трудна, тъй като румънците имат сериозен отбор, а четири-пет от футболистите постоянно са викани и в мъжкия национален тим. „Моята нагласа и тази на момчетата е да играем така, че да спечелим двубоя. В никакъв случай не можем да отидем там и да се чудим с колко ще паднем. Определено един двубой, който няма да бъде лесен и за двата отбора, в това съм сигурен“, заяви Здравков, цитиран от Би Ти Ви.

 
2110876259.jpg
 
Под въпрос обаче е участието на трима от основните играчи на тима. Кирил Десподов, Стефан Велков и Живко Хаджиев са били диагностицирани с летен вирус и се е наложило да влязат за кратко в болница.
 

Евроквалификацията между младежките отбори на България и Румъния е на 4 септември от 19:45 часа на стадион „Транс-Сил“ в Търгу Муреш 

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки