Предпоследният кръг от Националната тенис лига за аматьори е утре в Сливен

Класиралите се на първо място в своите възрастови групи ще бъдат обявени на специална церемония за най- добри тенисист и тенисистка за годината в категорията за ветерани и любители

Предпоследният кръг от Националната тенис лига за аматьори е утре в Сливен

Сливен ще приеме турнир от тазгодишното издание на Националната тенис лига за аматьори и ветерани към Българската федерация по тенис. 

Проявата е утре и в неделя /8 и 9 октомври/ на кортовете на ТА “Спорт палас” и е предпоследна от веригата. Наградният фонд е 1000 лева, осигурен от домакините, предаде кореспондентът на Novsport.com в Сливен.

Възрастови групи са: мъже до 35 г., до 45 г., до 55 г., над 55 г. и жени: до 40 г. и над 40..

Класиралите се на първо място в своите възрастови групи ще бъдат обявени на специална церемония за най- добри тенисист и тенисистка за годината в категорията за  ветерани и любители. Те ще добият и правото да представляват страната на Европейско и Световно първенство за ветерани през 2012 г., както и да пътуват за сметка на БФТ на Европейското първенство в Австрия.

Поради невъзможност за участие в тези шампионати победителите за възраст до 35г. ще бъдат наградени с пътуване до Париж през месец ноември по време на турнира от сериите "Мастърс 1000" в зала "Берси". 

Общо 12 града приемат всичките 15 издания на тенис турнири, за да се определят победителите в отделните възрастови групи за шампиони на годината.

В периода от април до октомври София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Севлиево, Плевен, Ямбол, Добрич, Хасково, Благоевград, Сливен и Пазарджик са турнирните градове.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки