От ЦСКА обявиха Мораес за непродаваем

Ръководството на ЦСКА категорично заяви, че няма никакъв шанс бразилецът Жуниор Мораеш да бъде продаден, особено пък на друг български клуб.

От ЦСКА обявиха Мораес за непродаваем

Ръководството на ЦСКА категорично заяви, че няма никакъв шанс бразилецът Жуниор Мораеш да бъде продаден, особено пък на друг български клуб.

"Нали се сещате, че щом се преборихме със Стяуа за правата на Мораеш, няма как да го продадем, особено на друг български клуб. А и от друга страна, няма отбор у нас, който да може да си го позволи да го купи. Мораеш ще играе при нас още дълго, а когато му дойде времето, ще го продадем в чуждестранен клуб", заявиха от ЦСКА.

Босовете на "армейците" са убедени, че във всеки един момент могат да продадат Мораеш за сума от порядъка на 2 милиона евро. Поне така им е обещал мениджърът на играча Бекали.

В същото време на "Армията" сериозно обмислят възможността да си върнат Маркиньос от Анортозис. Бразилецът сам намекна, че има подобно желание и дори е склонен да се съгласи да взима същите пари, каквито получаваше преди да бъде продаден.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки