Боби Михайлов: По-лошо няма накъде (видео)

„Преди Нова година ще вземем решение кой ще бъде постоянният наставник на националния отбор”, призна шефът на родната футболна централа

Боби Михайлов: По-лошо няма накъде (видео)
Президентът на БФС – Борислав Михайлов, бе в сравнително добро настроение при пристигането на националния ни отбор не летище „София”, предаде репортер на Novsport.com. Както е известно, снощи „лъвовете” претърпяха поредното си срамно поражение, след като паднаха с 0:3 от Украйна в контрола, която бе и официалният дебют на Михаил Мадански като селекционер на „трикольорите”.

„В отбора момчетата са щастливи, но нещата продължават да не се получават. Очаква ни много работа, имаше 4 дебютанти, 2-3 играчи, които не са викани последната година, нов треньор, много работа ни чака на всички нива. Би трябвало да съм оптимист, но пак казвам, трябва много, много работа”, разкри Михайлов пред родните медии.

Легендарният вратар призна, че се надява подмладяването на тима ни да продължи с пълна сила: „Има нови млади играчи, ще ни трябва търпение, не е това, което всички очакваме като резултати. Ще ни трябва време за този отбор, който така или иначе трябва да бъде подмладен, дори според мен трябва да е още по-драстично”.

„По-лошо от това няма накъде. Иначе не е фатално на кое място ще завършим в групата, защото, когато имаш силен отбор няма значение в коя урна си, виждаме какво правят Армения и Черна гора. Уелс, които са последни в своята урна, вече имат 2 мача подред”, смята президентът на БФС.

„Футболът вече е много изравнен, ние просто нямаме достатъчно класа, може би и мотивация, може би изпитваме страх. Вчера например беше контрола, хубава атмосфера, не 6-7 хиляди човека на трибуните, а някои от нашите играчи бяха бели като чаршаф, това не е нормално, тъй като това са футболисти в основни клубове в нашето първенство. Просто трябва да приемем нещата, това е реалността в момента, много работа трябва”, заяви Михайлов.

Бившият вратар на Левски отказа да коментира темата за връщането на Димитър Бербатов в националната гарнитура: „Сега не говорим за връщане на Димитър Бербатов, а за обновяване на отбора, въпреки че Бербатов е много класен играч, тези неща ги решават и треньорите”.

„Вчера младите момчета ми харесаха, даже Стилиян каза да не ги пускаме обратно при младежите. Ние обаче не можем да направим това, защото и младежкият национален отбор има някакви шансове за класиране на европейското”, призна Боби Михайлов.

„Националният отбор е резултат от играчите, които се създават в клубовете. Аз не искам да обвинявам никой, но всичко като организация, което зависи от БФС е направено. Националният отбор е трамплин за футболистите, те не стават играчи тук”, смята легендата на родния футбол.

„Преди Нова година ще вземем решението за това кой ще е постоянният селекционер”, завърши президентът на БФС. 
Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

Балтанов: Надявам се на късмет в жребия за Европа

„Купата бе нашата цел“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки