“Медиа Мастърс” 2011 раздаде първите си награди

Ирина Цонева получи традиционния приз за феърплей

“Медиа Мастърс” 2011 раздаде първите си награди
Първите награди от тазгодишното издание на медийния тенис турнир „Медиа Мастърс” вече са факт. Ирина Цонева получи традиционния приз за феърплей, раздавани от Благовеста и Стефан Цветкови. Наградата й бе връчена от президента на Българската федерация по тенис Стефан Цветков.

Явор Геронтиев също бе удостоен с приз – като най-атрактивен състезател той получи уникална купа от „Карлсберг” и цял кашон бира.
Още при пристигането си в домакина на проявата - „Интерхотел Сандански”, всички участници в състезанието останаха очаровани от изцяло обновения комплекс с нови басейни и осветени тенис кортове.

Днес следобяд и утре състезанието за наградите на „М-Тел” продължава с много интересни и емоционални двубои както при мъжете, така и при жените. Както е известно, двойките в състезанието, чийто партньор тази година е и „Канон” България, се формират на случаен принцип.

И през тази година организатори на турнира са сп. “Форхенд” и тенис клуб “Журналист”, а домакин за пета поредна година в „Интерхотел Сандански”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки