Радуканов: Много контузени се натрупаха, двама-трима от игралите днес също бяха болни (видео+аудио)

В един отбор няма титуляри и резерви, смята наставникът на ЦСКА

Радуканов: Много контузени се натрупаха, двама-трима от игралите днес също бяха болни (видео+аудио)

Доволен от представянето на своите футболисти в мача срещу Вардар (Скопие) остана старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов, предаде репортер на Novsport.com. Наставникът на „червените” бе на мнение, че тимът му се е представил на ниво: „Влезнахме трудно в мача, но важното е, че все пак показахме добра игра и хубави моменти, вкарахме четири гола. Доволен съм”. 


Радуканов коментира и ситуацията с контузените играчи на тима си: „Иван Бандаловски беше тук по време на мача, не можа доктора да получи много информация. Янис Зику беше два дена в Белград, сега ще почива събота и неделя и се надявам в понеделник да може да тренира. Виждате много контузени се натрупаха. Крачунов има проблеми с адукторите, Халилович има проблем със стъпалото, беше ударено онзи ден на тренировка. От тези, които играха днес, дори имаше двама-трима, които са болни. Надявам се до понеделник всички да са здрави, защото ни предстои една тежка серия от мачове”, заяви Радуканов, като допълни, че очаква получилият контузия днес Грегъри Нелсън също да е на разположение след 3-4 дни. 

Старши треньорът на „червените” поздрави младите футболисти, взели участие в днешния двубой, като заяви, че когато един играч се представя на ниво, все някога идва и неговият момент: „В един отбор няма титуляри и резерви. Важното е, че тези, които влизат, имат желание и показват, че имат желание да играят и да изместят някои от тези, които играят по-редовно. Казал съм го неведнъж – когато тренираш на 100%, когато всеки ден се раздаваш, идва и твоят ден и твоят момент. Трябва да го използваш по най-добрия начин, когато ти се отдаде възможност”.

„Ние работим всички в отбора на ЦСКА и за отбора на ЦСКА, така че аз знам, че всички, които работим в клуба заедно, трябва да се подкрепяме за доброто на отбора. И се надявам, че е така”, допълни още наставникът на "червените".

Относно предстоящия двубой на ЦСКА със Славия, Радуканов заяви, че се надява на успех, като не забрави да припомни и мачовете с „белите” през предишния сезон: „Миналата година изиграхме с тях трудни двубои, но въпреки това пролетта ги спечелихме двата, есента загубихме. Тази година с един млад треньорски щаб вървят добре, спечелиха последните мачове, но се надявам да победим отбора на Славия и да следваме нашия път, нашите цели, които сме си поставили”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки