Гаджев и Милиев се завърнаха в лагера на Левски (видео+снимки)

Мариян Огнянов тренира облекчено, кандидат-кметът редом с останалите

Гаджев и Милиев се завърнаха в лагера на Левски (видео+снимки)

Националите Владимир Гаджев и Йордан Милиев се завърнаха в лагера на Левски и започнаха да се подготвят за предстоящото гостуване на Черноморец в двубой от деветия кръг на А група, предаде репортер на Novsport.com.

 

Двамата взеха участие в мача срещу Уелс снощи, който бе последен от евроквалификационния цикъл. Те се включиха в днешното занимание на „сините” през първите 20 минути, врътнаха няколко обиколки, след което се отправиха към съблекалните.

 

Иначе мениджърът на Левски Георги Иванов изведе общо 23 футболисти на сутрешното занимание, което се проведе на едно от помощните игрища на „Герена”. На облекчен режим се готвеше само Мариян Огнянов заради проблеми с адукторите. Останалите футболисти тренираха на пълни обороти. Кандидат-кметът Христо Йовов действаше редом с останалите.

 

Тренировката започна с бегови упражнения, а после футболистите се разделиха на няколко квадрата и разцъкаха пасове. Гонзо както винаги бе особено критичен към своите възпитаници. Той повдигаше най-често тон за точността и прецизността на пасовете, както и за концентрацията на играчите. Вратарите по традиция се подготвяха отделно.



 

След квадратите заниманието продължи с двустранна игра на обозначено поле без врати. В двата края бяха сложени по две колчета, както и в средата на игрището. Целта на упражнението бе да се работи върху тактическата и физическата подготовка на футболистите. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки