Байерн Мюнхен и Евертън се захапаха за халф на Валенсия

Евер Банега е ябълката на раздора в случая

Байерн Мюнхен и Евертън се захапаха за халф на Валенсия
Лидерът в Бундеслигата Байерн Мюнхен готви зимна оферта за полузащитника на Валенсия Евер Банега. Аржентинецът обаче е желан и от английския Евертън.
 
Банега беше близо до преминаване на “Гудисън парк” през 2009 година. Тогава той трябваше да заиграе под наем за един сезон в Ливърпул, но властите в Англия не му дадоха работна виза и сделката пропадна.
 
Сега мърсисайдци ще опитат повторно да се договорят за услугите на играча. Евертън търси заместник в средата на терена на преминалия в Арсенал Микел Артета.
 
Англичаните не са единствените, които желаят Банега. Немският колос Байерн Мюнхен вече прати скаути да следят халфа, а намеренията на баварците са повече от серизони.
 

Евер Банега има 4 мача в Ла Лига през този сезон, но би размислил за евентуален трансфер в клуб, където би имал гарантирано титулярно място. Той води люта битка за стартовите 11 и в националния отбор на Аржентина. Не е ясно обаче доколко той е готов да се раздели с живота в една испаноговоряща страна, за да замине за Англия или Германия. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки