Италианец сменя Радуканов през декември

Поредният слух за уволнението на треньора на ЦСКА тръгна в родната преса

Италианец сменя Радуканов през декември
ЦСКА води убеди­телно в „А" група с пълен актив от точ­ки, но въпреки това всеки момент Ми­лен Радуканов може да бъде сменен. Ше­фовете на „червените" Димитър Бори­сов и Иво Иванов са подписали предва­рителен договор с италианския тре­ньор Маурицио Тромбета.
 
Мериди­ан Мач" разтръбява новината, че БГ Моуриньо ще бъде сменен, но не посочва своя източник. Ето какво пише в материала

"Името на бившия наставник на Клуж се спряга за поста от доста време, но но­вият момент е него­вият контракт с 31-кратните шампиони Тромбета вече се срещал с Гърнето и Праховеца, като е договорил всички детайли около бъде­щата си работа на „Българска армия". Негов асистент в ЦСКА ще бъде бив шият футболист на„армейците" Еуген Трика. Почти сигур­но и Флорентин Пет­ре ще започне рабо­та в клуба. Най-вероятно като скаут.
 
Италианецът и еки­път му трябва да по­емат „червените" в началото на декемв­ри. Тогава есенният дял в първенството ще е завършил, но ще има да се изиграе един мач за Купата на България. Поканата към Маурицио Тромбета дошла още след от­падането от Стяуа през август. Борисов и Иванов пазили в пълна тайна гласена­та рокада, за да не настройват феновете срещу себе си. Ми­лен Радуканов продължава да се ползва с пълно доверие сред привържениците и ветераните в клуба, защото видинчанинът стабилизира „армейците и те най-после заприличаха на нормален клуб.
 

Но това явно не е достатъчно за Гърне­то и Праховеца. „Титан"-ите вероятно щяха да запазят в пълна тайна гласена­та рокада, ако не бе изтекла информация преди мача със Светкавица. На принципа на разва­ления телефон тога­ва тръгна слухът, че Радуканов ще бъде натирен, за да седне в стола му натрапеният сърбин Драголюб Симонович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки