Радуканов: Контузиите са причината за тази загуба (видео)

„Няма как писанията за мен да не влияят на момчетата, така не може да се работи спокойно”, отсече БГ Моуриньо

Радуканов: Контузиите са причината за тази загуба (видео)
Старши треньорът на ЦСКА – Милен Радуканов, остана много разочарован от първата загуба на неговия тим за сезона, която дойде с 1:2 от тима на Славия. Срещата се игра на стадион „Българска армия” и бе от програмата на 9-ия кръг на родната „А” група.

„Нямам коментар, започнахме лошо мача, допуснахме два гола и не можахме да се върнем. Причината са контузиите, Попов и Бандаловски са контузени и защитата от миналия сезон се разруши. Отбрана се изгражда трудно, няма необходимия синхрон и се надявам това да се промени”, каза Радуканов след края на мача пред камерите на „БНТ 1”.

„Имаме много време до зимата, трябва да мислим ден за ден. Писанията за мен не може да не влияят на момчетата, виждате какво става, не може да се работи спокойно в тази обстановка”, завърши младият специалист.

„Преди мача предупредих, че Славия е опасна в началните минути, но така или иначе започнахме много лошо срещата. Днес не показахме какво можем и в крайна сметка загубихме. От 2 години съм тук и всеки ден, в който идвам тук давам всичко от себе си. Не съм спал по цели нощи, оставих семейството си на заден план, за да може ЦСКА да изглежда добре. И да има предатели, аз не съм такъв”, каза специалистът на пресконференцията след края на мача.

„Продължавам напред, ще работя, докато не ми кажат, че вече съм ненужен. На много хора явно не им бе приятно, че спечелихме толкова много през последната година, но е нормално да имам недоброжелатели в България”, разкри още БГ Моуриньо.

„Вярвам в абсолютно всички мои играчи, а вината за загубата никога няма да я хвърля върху съдията, тя е изцяло в нас. Казах на момчетата, че си помогнахме заедно, когато никой не вярваше в тях. Сега им казах, че ако искаме да излезем обратно там, където бяхме, но това може да стане, само ако те го пожелаят”, обяви наставникът на „червените”.

Дузпата какво да я коментирам, щом съдията я е свирил, значи я е имало. Разбира се трябва да видя ситуацията на повторение преди да съм категоричен”, завърши Радуканов. 
Във Франция: Юношите на ЦСКА с успехи над Монако и Лил

На силен международен турнир

Потвърдено: Солени глоби за ЦСКА, Локо Пд и Левски

Вижте всички решения на Дисципа

ЦСКА се готви без двама за последните си 2 мача

"Червените" отбелязаха рождения ден на Борис Станков

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Георги Иванов инициира важна среща за футболната инфраструктура

Президентът на БФС търси решение на фундаментален казус

Лудогорец зове за купон: Да вдигнем заедно 13-ата

В Разград обявиха програмата по празненствата

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

ОБРАТ! Крумовград остава на "Коматево"

Новината бе потвърдена от клуба

Левски обяви програмата до визитата на Крумовград

"Сините" с открити тренировки на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки