Севиля отново не загуби (видео)

Жертва на тима от "Рамон Санчес Писхуан" този път бе слабакът Спортинг Хихон

Севиля отново не загуби (видео)

Отборът на Севиля постигна четвърти успех от началото на сезона в Примера Дивисион, след като късно снощи се наложи с 2:1 над Спортинг Хихон. Двубоят се игра на „Рамон Санчес Писхуан” и бе изпълнен с доста интересни моменти и пред двете врати, като домакините все пак се представиха по-силно от своя съперник и по този начин си тръгнаха с високо вдигнати глави. 


Така Севиля продължава да е непобеден от началото на сезона и е с четири победи и три равенства, като за момента заема 4-ата позиция във временното подреждане с актив от 15 пункта. Спортинг Хихон все още не може да се отлепи от дъното и е на 20-ото място с едва точка от 7 изиграни срещи.

Мачът, който бе от 8-ия кръг на Примера, започна равностойно и първият точен удар бе факт само след 2 минути игра. Давид Барал отправи изстрел с десния крак към Хави Варас, но вратарят на Севиля отрази положението. Последваха и няколко възможности за Севиля, които обаче бяха пропилени от Ману дел Морал и Пьотр Троховски, а в 15-ата минута домакините излязоха с гол напред. Диего Пероти намери Ману дел Морал, който със страхотен далечен изстрел откри за 1:0.

До почивката Спортинг имаше няколко възможности за изравняване, но гостите не бяха точни в завършващия удар и след 45 минути игра резултатът бе 1:0.

Втората част започна силно за домакините от Севиля и в 57-ата минута преднината на тима от „Рамон Санчес Писхуан” бе удвоена. Точен този път бе Мартин Касерес, който се разписа от близко разстояние, след като преди него Жулиен Ескуде бе нацелил напречната греда. Така Севиля поведе с 2:0 и по всичко личеше, че спокойно ще достигне до трите точки от срещата. Спортинг обаче не се предаде и в 64-ата минута Давид Барал върна надеждите на гостите, след като отбеляза попадение за отбора си.

До края на мача обаче действията на играчите на Севиля бяха доста съсредоточени и домакините успяха да запазят преднината си, като дори пропиляха шансове отново да увеличат аванса си на две попадения. По този начин Севиля продължи да е непобеден в Примера и нанесе шесто поражение на съперника си от началото на сезона.

Десет от Рома матираха Дженоа с 1:0 на "Олимпико"(ВИДЕО)

Лукаку вкара победния и може би последния си гол за "вълците"

Гуардиола намекна, че напускането му наближава

Испанецът спечели шестата си титла в Англия и не очаква да остане още дълго на "Етихад"

Барселона си гарантира второто място с класически успех (ВИДЕО)

Каталунците събраха 82 точки и имат четири повече от Жирона

Виляреал и Реал Мадрид си вкараха осем гола в зрелищно реми (ВИДЕО)

Шампионът на Испания отново игра с резервите преди финала в ШЛ

Клоп: Вече съм един от вас

"Обичам ви до краен предел", каза той към феновете на "Анфийлд"

Йодегор: Трябва да сме още по-гладни, за да спечелим всичко

Капитанът на Арсенал няма търпение за новия сезон

Интер взе точката от Лацио в последната минута (ВИДЕО)

"Нерадзурите" спасиха празника за получаването на Скудетото

Aртета: Всичко се случи, защото феновете започнаха да вярват

"Трябва да бъдем по-добри и да печелим", заяви мениджърът на Арсенал

Клоп спусна завесата си в Ливърпул с 2:0 над Уулвс (ВИДЕО)

Германецът си взе "сбогом" с Анфийлд по подобаващ начин

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки