Премиерът подпомогна финансово Марек

Бойко Борисов спази обещанието си

Премиерът подпомогна финансово Марек
Министър-председателят на България Бойко Борисов спази обещанието си и подпомогна финансово закъсалия отбор на Марек, предаде кореспондентът на Novsport.com от Югозападна България.
 
Премиерът обеща да помогне на футболната емблема на Дупница по време на мача полуфинал между ветераните на неговия Витоша (Бистрица) и Марек (2:1) миналата седмица.
 
Един от треньорите в клуба от Дупница Анжело Кючуков заяви пред Novsport.com, че парите вече са получени и отборът спокойно ще доиграе сезона в Югозападната „В” група. Той отказа да оповести сумата, която е отпусната на отбора, като уточни, че това е клубна тайна и парите ще осигурят нужното спокойствие в отбора. Както се знае отборът на Марек бе пред фалит заради задълженията на общината и липсата на спонсори и имаше възможност да не завърши сезона.

Очаква се утре Бойко Борисов да вземе участие в мача реванш на ветераните между Марек и Витоша на стадион „Бончук” от 16:00 ч в Дупница.


Около 1 млн. лева се очаква да бъдат отпуснат за ремонт на спортния интернат в Благоевград за изграждане на нова трибуна и поставяне на осветление на стадион „Христо Ботев”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки