Стойчо Стоев: Има напрежение в тима, не ме притеснява Берое +ВИДЕО

Нямаме финансови проблеми от доста време, твърди треньорът

Стойчо Стоев: Има напрежение в тима, не ме притеснява Берое +ВИДЕО

Треньорът на Левски Стойчо Стоев си пожела неговите момчета да направят силен мач и да надиграят Берое в утрешното дерби от "А" група.

"Няма как да няма напрежение, особено в Левски. Тимът е институция. Когато не побеждаваш е нормално да има напрежение. Когато бием нещата са по-благоприятни. Ние си го знаем това и не ни изненадва," обясни Стоев на традиционния си брифинг.

Той коментира, че в тима се оглеждат за нови състезатели и очаква последният пристигнал играч в клуба - КИтамбала, да се аклиматизира бързо. Божидар Краев обаче няма да играе.

"Краев няма да вземе участва в мача. Той си има проблем в кръста. Бяхме го вдигнали до някаква степен, но пак го заболя и няма да рискувам. Относно двамата нови Гаджев и Китамбала ще бъдат в групата, въпреки че не са в оптимално състояние, след като не са играли 4 месеца. Четири месеца гледаме новото попълнение. Няма как да сме изненадани. Един футболист с добра визитка. Надяваме се постепенно да влезе в нужната форма, за да помогне на тима."

Стоев е наясно и със стартовите 11.

"Наясно съм общо взето с отбора. Двуомя се за една позиция. До утре ще реша. Не ме притеснява Берое. Всеки отбор се стреми в тренировките да се подобрява и да побеждава в мачовете. Берое показа добра игра миналата година. Берое са си Берое. По-важно е какво ние ще покажем и да наклоним везната в наша полза.

"По принцип всеки мач си е за себе си, тъй като предишните мачове по някаква причина се е получил даден резултат. По-важното е какво ние ще предложим утре, за да надиграем Берое," анализира Стоев.

Той уточни, че клубът се намира в относително добро финансово положение и заплатите се изплащат навреме.

"Ние нямаме финансови проблеми от доста време. След редуцирането на бюджета, нямаме проблеми със заплащането. Играчите не мислят за утрешния ден и поне заплатите се изплащат на време. Проблемът е решен отдавна."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки