Милованович избяга от Локо Пловдив (аудио)

Никой не знае къде е сърбинът, глоби и наказания при "смърфовете" засега няма да има, обяви Атанас Узунов пред Novsport.com

Милованович избяга от Локо Пловдив (аудио)
Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов съобщи специално за Novsport.com, че засега няма да има глоби и наказания за играчите на „смърфовете”. Такава закана отправи президентът на клуба Константин Динев след поредния слаб мач на „черно-белите”, които загубиха с 0:3 при гостуването си на Славия.

Спортно-техническият директор Бранко Милованович сякаш се е изпарил през последните няколко дни. Неколкократните опити на Novsport.com да се свърже със сърбина останаха безуспешни. Оказва се обаче, че и на „Лаута” не знаят къде е Милованович, който обяви желание да напусне Локо Пловдив след класическата загуба от Славия.

Атанас Узунов няма яснота какви промени ще бъдат предприети в клуба, за да се подобри ситуацията в тима, който не показва желаната игра в последните няколко срещи в А група.

Според административния директор всички на „Лаута” имат перфектни договори и никой не е гонен да напуска. Рокади в отбора може да има само при проявено мъжество и среща очи в очи с Коко Динев, при която да се заяви ясно желание за раздяла. Такова желание засега не са изявили нито спортно-техническият директор Бранко Милованович, нито старши треньорът Драган Канатларовкси.

Така засега атмосферата в Локо Пловдив остава спокойна. „Лаута” засега е истинска крепост през сезона и „черно-белите” записаха само победи в 4-те си мача пред своята вярна публика. В четвъртък от 14:30 часа пловдивчани посрещат пак у дома Черно море в търсене на пета поредна домакинска победа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки