Парк вижда победа за Юнайтед срещу Евертън

Кореецът смята, че отборът му трябва да продължи с възстановяването си от загубата от Сити с успех на „Гудисън Парк”

Парк вижда победа за Юнайтед срещу Евертън

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Парк Джи-Сунг очаква с нетърпение отборът му да преодолее разгромната загуба от Манчестър Сити от предишния кръг в Премиършип, постигайки успех в гостуването на Евертън на „Гудисън Парк”.

„Червените дяволи” отстъпиха с 1:6 на „гражданите” в неделния сблъсък на „Олд Трафорд”, а в момента тимът на сър Алекс Фъргюсън е на 5 точки зад водения от Роберто Манчини отбор.

Юнайтед вече постигна една победа след разгрома от Сити – „червените дяволи” се класираха за четвъртфиналите на Карлинг Къп, след като се наложиха с 3:0 над Олдършот Таун в играния във вторник двубой.

Корейският халф на Юнайтед смята, че отборът му трябва да продължи с възстановяването си от загубата със Сити, печелейки максимален брой точки на „Гудисън Парк”.

„Това е много важен мач за нас. Трябва да отидем и да се борим, за да получим точки. Не е лесно да играеш на „Гудисън Парк” – там винаги е трудно. Просто погледнете през миналия сезон, когато водехме с 3:1 и в добавеното време те вкараха два гола”, заяви кореецът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки