В името на ЦСКА: „Червените” фенове си стиснаха ръцете

Фенклубът и "Офанзива" обещават единен Сектор "Г" по време на Вечното дерби

В името на ЦСКА: „Червените” фенове си стиснаха ръцете

След като се разразиха много полемики и се изказаха много мнения относно проблемите в агитката на ЦСКА в последните два дни, „червените” фенове си стиснаха ръцете.

Представителите на Централния фенклуб, както и тези на алтернативната фракция "Офанзива", показаха, че когато става дума за ЦСКА, няма сила, която да ги разедини.

В петък всички ще бъдат обединени и томахавката е заровена. Това означава едно - единен Сектор Г по време на Вечното дерби с Левски днес.

Ето и декларацията, публикувана в един от фенсайтовете на "армейците":

"До всички червени фенове!!!

Проведена бе среща на представители от Офанзива с Димитър Ангелов и Ивайло Цветков. На нея беше постигната договорка да няма излишни саботажи и интриги, от която и да било страна. Организирането на хореография за мача и пеенето на уредбата ще се осъществи от тях.

Получихме тяхната мъжка дума, че оттук нататък организацията за следващите големи мачове ще бъде наша. Надяваме се и вярваме, че ще удържат на дадената дума! Примирието преди вечното дерби не означава, че сме преодолели коренните различия помежду си, но в името на ЦСКА поне няма да си пречим!

От своя страна ние даваме нашата дума, че от официални съобщения на Офанзива или от представители на организацията няма да се видят обидни думи, заплахи или подигравки към Димитър Ангелов и Ивайло Цветков!

Призоваваме също така, който има желанието да отправи критика към когото и да било, то тя да бъде отправяна очи в очи. Било към въпросните господа или към нас, само за един ден се нагледахме на псувните на всезнаещи експерти, прикрити зад булото на интернет анонимността.

Нашият апел– нека напълним сектор Г и да вдъхнем сили и увереност на футболистите за победа в дербито!

ЦСКА или умри!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки