Българин със сребро от Европейския покер тур в Сан Ремо

Днес имаме страхотен повод за празненство и за радост и въпреки че не успяхме да се порадваме и на купа в ръцете на Димитър Данчев, той постигна нещо огромно не само за себе си, а и за развитието на покер играта в България

Българин със сребро от Европейския покер тур в Сан Ремо
Днес имаме страхотен повод за празненство и за радост и въпреки че не успяхме да се порадваме и на купа в ръцете на Димитър Данчев, той постигна нещо огромно не само за себе си, а и за развитието на покер играта в България. Второто му място в EPT San Remo регистрира най-голямата българска покер печалба от близо ЕДИН МИЛИОН И ДВЕСТА ХИЛЯДИ ЛЕВА, както и най-доброто класиране на български играч на турнир от European Poker Tour.

Митко беше толкова близо до победата и нещата се обърнаха така нелепо на 180 градуса, както често става в покера, само с една карта и в резултат купата поема към Русия, вместо към нашата родна държава.

Тонове поздравления за Митко и за емоциите, които ни донесе днес, както и за най-голямата покер награда, която като български играч спечели досега. Нека това бъде едно ново начало за покера в България и нека си пожелаем по-често да ставаме свидетели на подобни успехи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки