Гонзо ще обяснява сътресенията в Левски на загадъчна пресконференция

Старши треньорът и спортен директор на Левски Георги Иванов не каза днес защо Арш пратен при юношите

Гонзо ще обяснява сътресенията в Левски на загадъчна пресконференция
Старши треньорът и спортен директор на Левски Георги Иванов обеща, че до няколко дни ще даде пресконференция, на която ще обясни отстраняването на Шюрд Арш от отбора, както и всички сътресения в клуба след загубата от ЦСКА.
 
Гонзо призна след поражението във вечното дерби, че си е подал оставката още след загубата от Черноморец. Вчера стана ясно, че засега той остава да води отбора.
 
След днешното занимание на „Герена” Гонзо не пожела да говори. Само каза, че до няколко дни ще има пресконференция, на която ще обяснява какво става в Левски. В неделя Левски приема Локо Пд. Очаква се Иванов да застане пред медиите в събота, но нищо чудно да се свика извънредна среща с журналистите. 
 

Арш пък бе пратен да тренира с юношите. Вчера той отсъства от заниманието, като обяснението бе контузия. Днес обаче лалето се появи при децата от школата. Вероятната причина за отстраняването му от първия отбор е изявленията на нападателя пред холандски медии, че Гонзо и помощниците му пушат в съблекалнята

За момента пък не е обявена програмата на Левски за седмицата, което рядко се случва по принцип. Пресаташето Кирил Лулев обясни пред Novsport.com, че никой не му я дал графика на "сините", но очаква днес това да се случи. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки