Утре Любо Пенев официално поема националния отбор

Президентът на БФС Борислав Михайлов ще даде специална пресконференция

Утре Любо Пенев официално поема националния отбор
Най-вероятно утре националният отбор на България вече ще има нов наставник. От БФС обявиха, че за сряда, 2 ноември, ще се проведе пресконференция на боса на БФС Борислав Михайлов.

Очаква се на нарочената пресконференция Любослав Пенев официално да бъде назначен за старши треньор на "лъвовете". Вчера бившият наставник на Литекс изгледа на живо гостуването на шампионите от Ловеч срещу Локомотив (София) на стадион "Българска армия".

Пенев ще трябва да гради изцяло нов национален състав. На младия специалист ще бъде даден пълен картбланш да работи за бъдещето на отбора. Пред него няма да се поставят цели за незабавни успехи. Мондиал 2014 вече е отписан заради трудния жребий и кризата в националния отбор. Евро 2016 във Франция обаче ще бъде реалната цел пред Пенев и националите.

"Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов ще даде пресконференция за представителите на медиите в сряда, 2 ноември, от 13 часа в сградата на БФС на столичната ул. "Цар Иван-Асен II", съобщават от пресслужбата на БФС.

Novsport.com ще излъчи пряко събитието от сградата на БФС! 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки