Феновете на Локо (Пловдив) негодуват от наказанието на Левски

Двата тима ще играят мача си на "Герена" от 12-ия кръг пред празни трибуни

Феновете на Локо (Пловдив) негодуват от наказанието на Левски
Феновете на Локомотив (Пловдив) изразиха негодуванието си от факта, че няма да могат да посетят мача от 12-ия кръг на „А” група срещу Левски в София. Както е известно, по-рано днес „сините” бяха наказани с 1 мач лишаване от публика, заради боя между феновете им и полицията след вечното дерби с ЦСКА, спечелено от „армейците” с 1:0.

Ето и какво публикуваха ултрасите на „смърфовете” на официалната фен-страница „черно-белите”:

Дисциплинарната комисия към БФС се върна към порочната си практика и назначи дербито на 12-тия кръг между Левски и Локомотив (Пловдив) да се играе без публика. "Сините" бяха наказани за една среща заради двама пострадали полицаи пред сектора на публиката им повреме на дербито ЦСКА. 

Това няма да е първият мач пред празни трибуни на стадион "Георги Аспарухов". Преди четири години в подобен мач БФС даде наряд анонимника Венцислав Кознички, който и до ден днешен води класацията за отсъдена най-абсурдна дузпа в ущърб на "смърфовете". На 1-ви септември 2007-ма година, арбитърът посочи бялата точка за игра с глава на защитника Ангел Йошев, като след последвалия гол домакините се прибраха на почивка при резултат 1:1. 

В страницата на феновете във Фейсбук пък, привържениците на „смърфовете” написаха:

„ИЗВЪНРЕДНО: Наказаха Левски да играе без публика срещу нас!!! Ощетените сме ние, защото сега не може да идем в София, да си подкрепим отбора”.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки