Наглед лесни победи очакват големите в Англия

Вижте прогнозите на Novsport.com за предстоящия 11 кръг на Премиършип

Наглед лесни победи очакват големите в Англия

Отборът на Манчестър Юнайтед приема Съндърланд в първия си домакински мач за Премиършип след катастрофалната загуба с 1:6 от градския съперник Сити.

 
Наставникът на „Черните котки” Стийв Брус няма записана победа срещу Юнайтед от общо 16 опита в първенството. Почти сигурно Фъргюсън ще заложи на бившия нападател на Съндърланд Дани Уелбек в атака. От своя страна гостите имат в състава си двама бивши футболисти на „Червените дяволи” в лицето на Уес Браун и Кийрън Ричардсън, за които със сигурност ще бъде предизвикателство отново да играят на „Олд Трафорд”. Джон О’Шей пък ще трябва да почака още преди да се завърне отново на „Театъра на мечтите” поради контузия.
 
Сър Алекс Фъргюсън пък няма да може да разчита на Раян Гигс, Том Клевърли и Майкъл Оуен, които са с травми.
 
Българският нападател Димитър Бербатов игра пълни 90 минути срещу Оцелул в Шампионската лига и в мача срещу Олдършот за Карлинг къп, докато в шампионатния двубой срещу Евертън се появи като резерва в 67-ата минута. Очаква се деветката на „Червените дяволи” да вземе участие и в съботното домакинство на Съндърланд.
 
Манчестър Юнайтед – Съндърланд  „Олд Трафорд”, събота 17:00 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 1.222, 6.00, 12.00
 
Прогноза на Novsport.com 3:0
Прогноза на БиБиСи 2:0
 
Тимът на Ливърпул се намира в добра форма и имайки предвид, че създават много положения, „червените” са длъжни да победят Суонзи в събота и то с разлика. Уелският тим спечели първата си точка като гост срещу Уулвърхемптън преди две седмици, въпреки че можеха да си тръгнат с 3 пункта от „Молиню”.
 
Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш обаче предупреди феновете на мърсисайдци да не очакват лесна победасрещу Суонзи в събота. Новакът във Висшата лига гостува на „Анфийлд” в среща от 11-ия кръг на Премиършип, като в момента заема 10-ото място във временното подреждане с актив от 12 точки. 

През миналия месец Ливърпул направи равенство пред собствена публика с друг новак – Норич, и Далглиш смята, че Суонзи също не трябва да бъде подценяван. 
 
Ливърпул – Суонзи  „Анфийлд”, събота 17:00 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 1.30, 4.75, 11:00
 
Прогноза на Novsport.com 2:0
Прогноза на БиБиСи 3:0
 
Отборът на Блекбърн посреща Челси в друг интересен двубой.
 
Мениджърът на тима Вияш-Боаш обаче няма нови проблеми с контузени футболисти. Освен Джон Оби Микел, който е с травма в гърба, в състава на Челси се завръщат Джон Тери, Франк Лампард и Хуан Мата, които получиха почивка в мача срещу Генк за Шампионската лига. „Сините” обаче регистрираха загуби в последните си два шампионатни мача.
 
От своя страна Роувърс са победили единствено отбора на Арсенал на „Иууд парк”, а в останалите си домакински мачове регистрираха загуби. Поради тази причина тимът на Блекбърн заема 18-а позиция в класирането с актив от едва 6 точки.
 
Домакините имат и куп кадрови проблеми за предстоящия сблъсък. Стив Кийн няма да може да разчита на Раян Нелсен, Мичел Салгадо и Скот Дан в отбрана, както и на полузащитника Винс Грела. Добрата новина за Блекбърн е, че в състава се завръща Джуниър Хойлет.
 
Блекбърн – Челси  „Иууд Парк” събота 17:00 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 7.00, 4.20, 1.444
 
Прогноза на Novsport.com 0:2
Прогноза на БиБиСи 1:1
 
Отборът на Арсенал приема Уест Бромич на своя „Емиратс” в съботния следобед.
Не може да се каже, че „топчиите” са същият отбор отпреди, но е видно, че заиграха добре и се намират във възходяща форма.
 
Отборът на Уест Бромич пък се предаде много лесно срещу Ливърпул миналата седмица. Мениджърът на „дроздовете” Рой Ходжсън не бе доволен от отсъдената дузпа в полза на „червените”, но също така не би трябвало да е доволен от представянето на своите футболисти.
 
Контузеният нападател Шейн Лонг, който върши работа за двама, ще липсва доста на гостите и те едва ли ще съумеят да изкопчат нещо от Арсенал.
 
Арсенал – Уест Бромич  „Емиратс”, събота 17:00 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 1.40, 4.50, 7.50
 
Прогноза на Novsport.com 3:0
Прогноза на БиБиСи 2:0
 
Отборът на Куинс Парк Рейнджърс приема водачът в Премиършип Манчестър Сити.
 
Програмата на „гражданите” е така изготвена, че след почти всеки мач от Шампионската лига им предстои гостуване в Премиършип. Това обаче едва ли ще попречи на Манчини и футболистите му да запишат нови три точки.
 
За домакините ще играят двама бивши играчи на „небесно-сините”, които ще са пределно мобилизирани да се докажат. Това са Джоуи Бартън и Шон Райт-Филипс.
 
Сити пък ще трябва да се справи без наказания Винсен Компани в защита, а пък Давид Силва е под въпрос, тъй като получи контузия в гърба по време на мача с Виляреал от Шампионската лига. Силва бе използван като основен мотор на отбора в последните мачове и може да липсва на отбора, особено, ако КПР задържи нулево равенство в първите 20-30 минути.
 
Въпреки това Сити разполага с достатъчно класни играчи и най-вероятно ще постигне 10-а победа в Премиършип.
 
Куинс Парк Рейнджърс – Манчестър Сити,  събота „Лофтъс Роуд”,  19:30 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 9.00, 4.75, 1.333
 
Прогноза на Novsport.com 1:3
Прогноза на БиБиСи 0:2
 
 
Нюкасъл – Евертън  „Сейнт Джеймсис Парк”, събота 14:45 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 2.25, 3.25, 3.10
Прогноза на Novsport.com X,  БиБиСи 2
 
Уулвърхемптън – Уигън  „Молиню”,   неделя 15:30 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 1.85, 3.40, 4.20
Пргоноза на Novsport.com 1,  БиБиСи 1
  
Фулъм – Тотнъм  „Крейвън Котидж”, неделя 18:00 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 3.20, 3.30, 2.20
Прогноза на Novsport.com X,  БиБиСи 2
 
Болтън – Стоук Сити  „Рийбок Стейдиъм”, събота 17:00 ч.  коефициентът на Sportingbet.com: 2.40, 3.30, 2.85
Прогноза на Novsport.com X,  БиБиСи Х
 
Астън Вила – Норич  „Вила Парк”, събота 17:00 ч. коефициентът на Sportingbet.com: 1.80, 4.50, 4.333
Прогноза на Novsport.com 1,  БиБиСи 1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки