Гонзо: Лично аз осъществих контакта с Николай Костов (видео+снимки)

Георги Иванов засвидетелства пълна подкрепа към новия старши треньор на Левски

Гонзо: Лично аз осъществих контакта с Николай Костов (видео+снимки)

Бившият мениджър на Левски Георги Иванов, който запазва длъжността си като спорно-технически директор на отбора, заяви, че лично е осъществил контакта с Николай Костов, предаде репортер на Novsport.com.

 
"Не съм разочарован, от факта, че вече не съм треньор. Аз осъществих контакта с Николай Костов. Още след загубата от Черноморец с г-н Батков започнхаме да търсим подходящия човек и мисля, че го открихме. Надявам се Костов да работи дълго време в Левски. Наистина сме родени на една и съща дата, но това е чиста случайност. Това, за което трябва да мислим, са предстоящите събития. За мен той е човек с богат опит и качества. Доста добри неща съм чул за него. Засега е важно да гледаме краткотрайните перспективи и по най-добрия начин отборът да се вдигне. След зимната подготовка Левски ще бъде много по-силен и с по-добро лице. Нормално е и да привлечем футболисти, които да задоволяват критериите ни. Радваме се, че имаме такъв треньор и му пожелаваме успех.” – заяви Гонзо.
 
На въпрос на Novsport.com дали, ако Николай Костов изпадне в немилост Георги Иванов ще го подкрепи, спортно-техническият директор на Левски отговори:  
 
„Като директор винаги съм бил зад треньорите, които са били в Левски, независимо от тежките ситуации. Както аз, така и собственикът имаме пълно доверие на г-н Костов и се надявам да не се стига до такова положение. Надявам се футболистите да имат по-голяма мотивация при новия треньор. Не искам да звучи като оправдание, но някои от футболисти, които взимаме не са добре школувани и имат нужда от по-дълъг период от време за адаптация. Николай Костов ще решава кой ще остане и кой ще си тръгне. Всички стоим зад него.”, засвидетелства доверието към новия старши треньор Георги Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки