Григор Димитров претърпя нов провал (ВИДЕО)

Гришо изпусна 4 сетбола и загуби от 73-ия в света Бенямин Бекер на четвъртфиналите в Куала Лумпур - 4-6, 6-7

Григор Димитров претърпя нов провал (ВИДЕО)

Григор Димитров изживя нов провал и отпадна на четвъртфиналите в Куала Лумпур, Малайзия. Гришо беше фаворит в мача с германеца Бенямин Бекер, но загуби за точно 95 минути игра в два сета – 4-6, 6-7(3).

Първият сет тръгна равностойно с добри геймове за сервиращите. Петият гейм се оказа ключов, защото Гришо го загуби на свой сервис и това разстрои играта му. Гришо не успя да върне пробива и 73-ия в света Бекер затвори частта с 6-4.

Във втория сет имаше някакви надежди за обрат, защото първата ракета на България водеше с 4-1 и 5-2. Димитров осъществи първия си пробив в мача, за да дръпне с 3-1, после затвърди с гейм при свое подаване за 4-1. Гришо водеше с 5-2 и се бори до 40-40 в осмия гейм, но Бекер удържа и намали на 5-3. Номер 19 в света трябваше само да спечели своето подаване но това се оказа по-трудна задача от очакваното и той пропиля два сетбола и в крайна сметка бе пробит. за 5-4. Нещата станаха още по-неприятни, защото Григор пропиля нови два сетбола в 10-ия гейм и в крайна сметка влезе психически разколебан в тайбрека, който загуби на 3 точки и отпадна от надпреварата.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки