Димитър Пенев: Някои още изживяват радостта от мача с Левски (аудио)

Стратега смята, че играчите на ЦСКА не са изпълнили тактическите му указания при равенството 2:2 с Ботев Враца

Димитър Пенев: Някои още изживяват радостта от мача с Левски (аудио)
Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев обяви, че някои от играчите на „червените” още са изживявали радостта от мача с Левски и това е една от причините за равенството 2:2 с Ботев (Враца) днес.

„Все още някои мислят, че радостта трябва да изживеят от мача с Левски”, заяви Пенев в типичния си стил.

„Смятам, че този мач беше сериозен и това го знаехме треньорите преди този мач. Знахеме, че ще има едно мислене на нашите футболисти негативно. Повечето от тях не са участвали срещу този отбор.  Този отбор от десетки години играе амбициозно срещу всички отбори. Сами сме си виновни, трябваше да играем по-добре през първата част. Теренът не е удобен, ние играем по-технично”, коментира Пенев след двубоя във Враца пред репортер на Novsport.com.

Пенев не спести критики към своите възпитаници. „И за мен е учудващ резултатът. Някои от добрите футболсити не бяха на високо ниво, не изпълниха задачите си. Не мога да коментирам дали е нарочно. Трябва да направим добър анализ и да забравим тази среща. Имаме добри футболисти, млади надежди. Още първото полувреме не можаха да изпълнят тактическите указания. Доста опитни футболисти направиха грешки. Жалко - шансът не беше на наша страна. Пуснахме два гола, има какво още от нашия състав да се иска.”

Стратега обясни, че младите играчи в ЦСКА ще получават все повече шансове за игра. „Видяхте, че пуснахме млади футболисти, на които ще разчитаме основно.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки