Пирин посреща последния в своята група на Рилци

Причината за това са многото мачове, които се събират да се играят на терена на стадион „Христо Ботев” в Благоевград

Пирин посреща последния в своята група на Рилци

Отборът на Пирин ще посрещне последния в класирането на Зона „Бистрица” от първенството на Пиринската бундеслига ФК Якоруда на клубната си база в Рилци. Причината за това са многото мачове, които се събират да се играят на терена на стадион „Христо Ботев” в Благоевград.

Както е известно, днес от 14.30 ч. младшата възраст на „орлетата” приема Славия в 1/8-финален мач за Купа БФС, а утре от 14.00 часа представителният отбор на Пирин играе двубой с отбора на премиера Бойко Борисов Витоша (Бистрица) за Купата на Аматьорската футболна лига. Все още не е потвърдено дали Министър председателят на България ще играе за своя отбор.

Треньорът на Пирин Костадин Герганчев коментира, че мачът с Витоша (Бистрица) ще бъде като тест за неговите футболисти, за да види тяхното състояние срещу отбор от по-горна група.

Наставникът няма проблеми с контузени играчи и ще може да разчита на всичките си налични за двубоя утре.

Съперникът на „орлетата” в събота от 12-ия кръг на шампионата на Пиринската бундеслига, тимът на ФК Якоруда пък заема последното 16-о място в класирането и няма нито една спечелена точка. Благоевградчани продължават да са лидери с 30 точки и една единствена загуба в Елешница преди няколко кръга.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки