Салпаров: Супер радостен съм, направо унижихме Германия

Показахме, че сме готови на 100% и физически, и психически за нещо голямо, казва либерото

Салпаров: Супер радостен съм, направо унижихме Германия

Либерото на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров си призна, че българският отбор направо е унижил Германия при успеха с 3:0 гейма за 96 минути на старта на Евроволей 2015 в „Арена Армеец”.

„Супер съм радостен, защото пред такава невероятна публика да биеш или да унижиш Германия по този начин, говори, че отборът е готов на 100% физически и психически, което много ме радва и се надявам късметът да ни споходи и сме готови за нещо много добро”, сподели Салпаров пред БНТ веднага след страхотната победа.

"Надиграхме ги по всички елементи. Трябва да се подготвим и за чехите. По-добре е да играем 3 гейма, а не 4 или 5, за да се готвим за утрешния мач. Пред такава невероятна публика, да унижиш Германия на голям форум, говори, че отборът е изцяло готов. Дано и късметът е с нас до края на турнира. Вярвам, че имаме сили за нещо повече на турнира," каза още либерото.

Той също не скри, че не е очаквал чак толкова категоричен успех.

„Треньорът наистина е бил прав да почнем срещу Германия, браво, супер! Със сигурност не сме очаквали този мач да се развие по този начин, но съм супер щастлив”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки