Фантастичен Луис Суарес сам разпиля Чили за 4:0 (видео)

Нападателят на Ливърпул показа световна класа и вкара всичките 4 гола

Фантастичен Луис Суарес сам разпиля Чили за 4:0 (видео)
Феноменална игра на голмайстора на Ливърпул Луис Суарес донесе разгромна победа с 4:0 на Уругвай над Чили в световна квалификация на стадион „Сентенарио” в Монтевидео.
 
Звездата на Висшата лига наниза всички 4 гола, като постигна това за малко повече от половин час игра. Победата остави играчите на треньора Оскар Табарес на върха в зона Конембол със 7 точки от началото на квалификационната битка.
 
В сряда треньорът на Чили Клаудио Борхи изпрати у дома Артуро Видал, Хорхе Валдивия, Жна Бусажур, Гонзало Хара и Карлос Кармона за нарушаване на вечерния час, който е част от правилника на тима. Това се отрази на играта на тима и той катастрофира в уругвайската столица.
 
Алескис Санчес започна като резерва, а домакините непрестанно налитаха към вратата на съперника. Суарес изпусна да открие още в 8-ата минута след добра атаката с Браво и Кавани. После пак седмицата на Ливърпул бе в центъра на събитията като нацели греда с шут от наказателното поле.
 
Той обаче се отпуши в края на полувремето. Суарес пое топката в центъра и с топовен удар от почти 30 метра намери десния ъгъл на вратата на Чили за 1:0 в 42-ата минута. Само две по-късно Кавани прехвърли стража на Чили, Контрерас изчисти от голлинията, но Суарес довкара с рамо след битка с бранител във въздуха – 2:0.
 
20 минути преди края Суарес оформи своя хеттрик, като засече с глава центриране на Мартин Касерес. След още 6 минути стрелецът на Ливърпул отново бе голмайстор, вкарвайки с воле от границата на наказателното поле. По този начин Луис Суарес направи най-силното си представяне с националната фланелка на уругвай и гледа напред към нови висоти с „урусите”.

Уругвай - Чили 4:0
1:0 42' Луис Суарес
2:0 45' Луис Суарес
3:0 70' Луис Суарес
4:0 76' Луис Суарес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки