Туркините от Бурса пристигнаха в Пловдив, правят с Марица съвместни тренировки

Волейболистките на представителния женски волейболен тим на Нилюфер Беледийеси от турския град Бурса пристигнаха в Пловдив по покана на волейболен клуб Марица

Туркините от Бурса пристигнаха в Пловдив, правят с Марица съвместни тренировки

Волейболистките на представителния женски волейболен тим на Нилюфер Беледийеси от турския град Бурса пристигнаха в Пловдив по покана на волейболен клуб Марица. Туркините, които играят в тяхната елитна Суперлига при жените, гостуват на вицешампионките в продължение на една седмица. 

Със съвместни интензивни тренировки и двустранни игри с колежките си от Марица ще премине едноседмичния подготвителен лагер на елитния турски тим под тепетата. Днес треньорите и мениджърите на двата клуба уточняват как двата тима да поработят заедно и каква да бъде програмата на съвместните им тренировки. 

Иначе след уморително близо 20-часово пътуване от Бурса, момичетата от Нилюфер Беледийеси (Бурса) легнаха да спят веднага след пристигането си. След това разгледаха Пловдив. 

Гостенките се радват на лукс, защото са настанени в луксозния и уютен хотел „Акваленд” в жилищен район „Тракия” в Пловдив. Там ще се грижат за комфорта и удобството им по време на престя им под тепетата. Туркините вече направиха и първата си тренировка в Пловдив. Те проведоха едночасово занимание на базата на маричанки - в спортната зала на "Лаута" в комплекс „Локомотив”. Там гостуващият тим от южната ни съседка ще тренира ежедневно от 17,30 часа. 

Както е известно, волейболистките на Нилюфер Беледийеси (Бурса) връщат визитата на маричанки, които проведоха зимната си предсезонна подготовка в Турция и също гостуваха на този тим през месец януари тази година. Тогава пловдивчанки направиха именно в турския град Бурса 10-дневен подготвителен лагер.

Любомир Ганев: Успех, спортисти! Днес е вашият ден

Президентът на волейбола с обръщение по повод празника

Волейболистките паднаха от Япония

Вижте подробности

Операцията на Алекс Николов се отлага

Волейболният ни национал страда от дискова херния

Министър Глушков бе гост на премиерата на филма за ВК Левски – „История на бъдещето“

Министърът на младежта и спорта уважи премиерата на документалната лента

Волейболистите загубиха от Естония в контрола

След седмица националите стартират в тазгодишния турнир Лига на нациите

Започнахме със загуба във волейболната Лига на нациите (ВИДЕО)

Нашите паднаха от Нидерландия в Анталия

Дея спорт привлече словашки национал

Това е трети чужденец, който привлича бургаският клуб

Левски двоен шампион на „А1 Звезди на бъдещето до 14 г.“

Светослав Гоцев награди талантите

Атанасов и Карягин напуснаха клуба на Пламен Константинов

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки