Стъки иска решаване на конфликта в ММА средите

"Ние, като ръководство, държим на прозрачността и истината да се знае от всички"

Стъки иска решаване на конфликта в ММА средите

Президентът на Българската и Балканска Федерация по ММА Станислав Недков-Стъки отправя публична покана към клубовете „Twins MMA“, „Max fight”, „Pit bulls-MMA“ и „Bulit Team“ за среща по повод дискутираните в медиите права за провеждане на състезания по ММА. Той се е решил на тази стъпка, защото досега два пъти им е отправял лични покани, на които те не са се отзовавали. В откритото си писмо до медиите Станислав Недков разкрива причината:

„Каня официално представители на тези клубове да се срещнем и да обсъдим въпроса и ако не дойдат - вината е в тях. Въпросните четири клуба са организирали състезания по ММА като частни организации, но казусът е, че само лицензирани федерации, като БФ по ММА, могат да провеждат официални състезания. Ние, като ръководство държим на прозрачността и истината да се знае от всички, затова каним всички медии да присъстват на разговорите на 16 октомври, петък от 11 часа в Прес клуб „България“. Стъки заяви, че само месец преди Европейското първенство по ММА в Бирмингам, Англия е напълно излишно да се появяват подобни раздори, за да могат състезателите спокойно да проведат подготовката си.

Прилагаме писмо, в което 36 клуба от цялата страна излизат с Декларация в подкрепа на Българска Федерация по ММА и нейния президент Станислав Недков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки