Вегнер с инвалидна количка в ъгъла на Кобрата в събота

Пулев впечатлява с перфектна физическа форма преди мача с Ариас

Вегнер с инвалидна количка в ъгъла на Кобрата в събота

Ули Вегнер ще присъства в инвалидна количка в ъгъла на Кубрат Пулев при завръщането на българина на ринга след близо една година отсъствие. 73-годишният специалист скъса ахилесово сухожилие, след като наскоро падна по стълбите.

Това обаче няма да го спре да мотивира от непосредствена близост бившия европейски и интернационален шампион на IBF. Кобрата ще излезе в събота вечерта срещу Джорд Ариас в Карлсруе в опит да се върне към победния път след поражението от Владимир Кличко на 15 ноември миналата година.

"Няма нищо по-лошо от това да седя или да лежа, без да мога да работя. Благодаря на моя помощник Гьорг Брамовски, който се занимава с Кубрат в последните седмици. Но бъдете сигурни, че ще бъда до Пулев в мача с Ариас. Важно е за мен, както и за него, аз да съм там", сподели пред медиите в Германия Вегнер.

"Това, че Ули ще присъства на мача въпреки контузията си, ме мотивира допълнително, за да се представя още по-добре", каза от своя страна Кубрат. Българинът демонстрира отлична физическа форма на една от последните си тренировки преди боя с шампиона на Южна Америка и Бразилия.

34-годишният Пулев изглежда дори още по-добре, отколкото преди година, когато се качи на ринга срещу Кличко.

За него това ще бъде 22-ри професионален мач, като има 20 победи (11 с нокаут) и 1 поражение. 41-годиш-ният Ариас пък има на сметката си 56 успеха (42 с нокаут) и 13 загуби.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки